Induo II

Induo II

Induo II
De Induo van Rika is een wereldprimeur op het gebied van verwarming. Het is een combikachel, geschikt voor pellets en voor hout. Zeer eenvoudige bediening.

Dit product is zichtbaar
in onze showroom
Adviesprijs
€ 8.075,00

Afbeeldingen
Induo II Induo II

Romantische houtkachel in combinatie met de automatische warmte van een pelletkachel: de INDUO is een echte wereldprimeur op het gebied van verwarming. Het is een houtkachel en pelletkachel tegelijk en er kan afwisselend met één van beide brandstoffen verwarmd worden. De INDUO herkent automatisch welke brandstof ingelegd wordt en de Rikatronic³ regelt de luchttoevoer volledig automatisch.

De  Induo is zeer gebruiksvriendelijk door zijn touchscreen met groot bedieningspaneel. Bovendien heeft deze kachel een moderne uitstraling.
Men kan op de kachel makkelijk de gewenste verwarmingsmodus kiezen. Met deze en andere features is de combikachel INDUO de meest innovatieve combikachel op de markt.

Niet alleen de aangename warmte en de eenvoudige bediening zijn troeven van de INDUO, maar ook het elegant design. Een klare blik op de vlammen door het grote deurglas, een met speksteen of zandsteen beklede pelletvoorraad (34 kg ), speksteen aan de zijkant (optioneel) en kwalitatief hoogwaardige materialen en componenten maken van de INDUO een echte blikvanger.

De INDUO biedt een kijk op de toekomst van verwarmen en dat vooral dankzij zijn aanzienlijk vermogen van 3 tot 10 kW en zijn vermogen om een ruimte tot 260 m³ te verwarmen.

De INDUO combineert pellets en hout, gezellige warmte en comfort en dat zonder veel inspanningen te leveren.

Lichaam


Metaal

Steen


Zand  steen

Spek  steen
 
 
 
De afgebeelde kleuren kunnen afwijken van de originele tinten.

Producteigenschappen

62
113-52-88
1
38
34
91
70-260
3-10
(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)