Kano

Kano

Kano
De Kano is een vrijstaande houtkachel die 90° gedraaid kan worden.De Kano is verkrijgbaar in 4 verschillend kleuren. 

Adviesprijs
€ 2.690,00

Afbeeldingen
Kano Kano Kano

Kano

In de hoek van een kamer, tegen een rechte muur of als scheidingselement, het designconcept van Kano brengt ronde en hoekige vormen samen die in elke woonomgeving prima tot hun recht komen.

Omdat de houtkachel 90° kan worden gedraaid, kunt u  de Kano in de woonkamer  altijd in de gewenste richting draaien. Zo laat  u zich vanuit elke gezichtshoek door het vuur verwarmen.

Afmetingen (HBD) 114,5 x 48,5 cm • Vermogen 3-7 kW • Gewicht 143 kg

Kleuren


 

Hase-verbrandingstechniek

De milieuvriendelijke werking van de Hase-kachels valt terug op een uitgekiende verbrandingstechniek, waaraan wij blijven werken en die wij elk afzonderlijk aan elk model van kachel aanpassen:

Tijdens het aansteken komt er veel zuurstof in het gloedcompartiment terecht (primaire lucht). De temperatuur gaat daardoor de hoogte in, en de gassen in het hout komen vrij. 

Bovenaan de vlammen wordt dan nieuwe zuurstof (secundaire lucht) in de kachel gepompt, die deze houtgassen moet doen opbranden. De secundaire lucht stroomt gedeeltelijk langs het glas van de kachel in de vlammen. Praktisch neveneffect: deze "luchtspoeling" werkt de roetafzetting op de glazen gedeeltelijk weg. De tertiaire lucht die nu binnenloopt, zorgt er ook voor dat de zuurstof overal in de verbrandingsruimte gelijk wordt verdeeld. 

De rookgaspijp krijgt een verlengstuk met de speciaal ontwikkelde rookplaten, die maken dat rookgassen zich langer dan normaal in de hete zone ophouden. Hase zorgt er met deze zelf uitgewerkte naverbrandingstechniek zo voor dat de stofuitstoot aanzienlijk beperkt wordt, wat het milieu ook ten goede komt.